Heartland-koncert: Peter Johansen guider

11. november 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

” width=”225″ height=”300″ /> Peter Johansen skal guide publikum gennem Heartland-koncerten.

Peter Johansen glæder sig til at præsentere de mange kunstnere og sange, når der er Heartland i Alsions koncertsal den 23. november klokken 14.

Her præsenterer han sig selv ganske kort.heartland

Jeg er 35 år og har altid haft musik i mit hjerte. Ingen film på selv det største lærred kan give mig rislen ned ad nakken, sætte min puls i gang eller gøre mig grådlabil sådan som et lækkert stykke musik. Jeg forstår mig ikke på teater eller opera, som jeg forstår sproget i musikken. Også den uden vokal.

Jeg har aldrig modtaget musikalsk undervisning, men har prøvet, pillet og trykket mig frem på mange instrumenter og maskiner.

Jeg slog på mors gryder og byggede en guitar i værkstedet da jeg var knægt på Bornholm.

Blev forholdsvis langhåret og spillede forholdsvis dårlig rockmusik i Gråsten i mine teenageår og begyndte at hjemmeproducere som ung voksen i Århus. Nu er jeg tilbage, hvor jeg føler mig hjemme og hvor hjertet banker.

Bestil billet HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk