Heartland med hjerter der banker for musikken

22. november 2015 Kultur

Det er ret tankevækkende, at der ikke er flere, der havde lyst til at bruge en råkold søndag eftermiddag i Alsion, hvor den ene gruppe musikere efter den anden trådte op på scenen og viste, hvad de har at byde på – og de gjorde det ikke for penge, men fordi deres hjerter banker for musikken.IMG_4323

Artiklen fortsætter under annoncen

Omkring 100 havde sat sig tilrette i de røde sæder i Alsion, hvor der kom en masse herlig og absolut velspillet musik,. Gæsterne oplevede flotte præstationer og rørende øjeblikke – alt sammen med lokale unge og lidt ældre mennesker i hovedroller.

“Når Uwe Wolff Fonden støtter arrangementet, så er det fordi jeg mener, vi også skal støtte det, der er anderledes”, siger Finn Johannson til SønderborgNYT.

Brian O’Driscoll har været hovedtrækkraften til arrangementet og han er både glad og tilfreds.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Skidt med der ikke kom så mange, Vi havde en god eftermiddag med masser af underholding og der var en kanon stemning”, siger Brian O’Driscoll til SønderborgNYT.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Erhverv, Sønderborg

Sygeplejerskerne er på gaden

19. juni 2021 Erhverv

Natten til lørdag – fra midnat – nedlagde flere end 5000 danske sygeplejersker arbejdet. Mandag stemte et flertal af sygeplejerskerne nemlig nej til den nye overenskomst, som Dansk Sygeplejeråd, Danske Regioner og Danske Kommuner for fire uger siden forhandlede på plads i Forligsinstitutionen. Siden er det ikke lykkedes parterne at samle opbakning til en ny […]

Læs mere...