Heidi’s Bier Bar inviterer til mad– og dansegilde i Lansen

27. maj 2016 Kultur

Det er ikke mange uger siden, at Heidi’s Bier Bar kunne fortælle, at baren overtog værtsskabet i Lansen fredag og lørdag ved årets Ringriderfest i Sønderborg. Nu er programmet så offentliggjort, og det kommer bestemt ikke til at gå stille for sig!

Heidi’s Bier Bar byder nemlig indenfor til intet mindre end 9 timers livemusik. Det hele begynder fredag kl. 18.00, hvor besøgende, der har købt billet forud for dagen, kan mæske sig i tarteletter ad libitum til lyden af Tip Top Partybands glade musik, der spilles frem til kl. 21.00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdag bliver ikke mindre spiselig. Programmet er det samme, men på menuen finder man i stedet Jægergryde med frisklavet tilbehør. Kl. 20.00 åbner Lansen for alle, og fra kl. 21.00 til lukketid spiller Top Seven teltet op til fest og dans.

” Det man kan forvente i Lansen er årets største fest med masser af stemning og hygge! Udover god mad, som ’Bedste’ lavede den, så har vi også sørget for livemusik i 9 timer, samt et hav af aktiviteter. Vores gæster kan blandt andet dyste om næste omgang med beer pong og søm-blokke, og så kårer vi de stærkeste mænd og kvinder i fadølsholdning. Det hele kommer til at være centreret omkring langbordene, hvor Heidi i pendulfart vil servere skummende fadøl hele aftenen”, siger Steven Andersson, bestyrer på Heidi’s Bier Bar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter til madgildet kan erhverves på Billetto for kun kr. 125,- pr. dag eller kr. 200,‐ for begge dage. Køber man inden 1. juni, giver Heidi’s Bier Bar to gratis fadøl med i købet. Har man allerede nu besluttet sig for at besøge Lansen til Ringriderfesten, så kan man spare en god sum penge ved at købe drikkevarer i forvejen på Billetto. Alle køb via Billetto inkluderer bordreservation.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...