Heidi’s Bier Bar inviterer til mad– og dansegilde i Lansen

27. maj 2016 Kultur

Det er ikke mange uger siden, at Heidi’s Bier Bar kunne fortælle, at baren overtog værtsskabet i Lansen fredag og lørdag ved årets Ringriderfest i Sønderborg. Nu er programmet så offentliggjort, og det kommer bestemt ikke til at gå stille for sig!

Heidi’s Bier Bar byder nemlig indenfor til intet mindre end 9 timers livemusik. Det hele begynder fredag kl. 18.00, hvor besøgende, der har købt billet forud for dagen, kan mæske sig i tarteletter ad libitum til lyden af Tip Top Partybands glade musik, der spilles frem til kl.

Artiklen fortsætter under annoncen

21.00.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)
Lørdag bliver ikke mindre spiselig. Programmet er det samme, men på menuen finder man i stedet Jægergryde med frisklavet tilbehør. Kl. 20.00 åbner Lansen for alle, og fra kl. 21.00 til lukketid spiller Top Seven teltet op til fest og dans.

” Det man kan forvente i Lansen er årets største fest med masser af stemning og hygge! Udover god mad, som ’Bedste’ lavede den, så har vi også sørget for livemusik i 9 timer, samt et hav af aktiviteter. Vores gæster kan blandt andet dyste om næste omgang med beer pong og søm-blokke, og så kårer vi de stærkeste mænd og kvinder i fadølsholdning. Det hele kommer til at være centreret omkring langbordene, hvor Heidi i pendulfart vil servere skummende fadøl hele aftenen”, siger Steven Andersson, bestyrer på Heidi’s Bier Bar.

Billetter til madgildet kan erhverves på Billetto for kun kr. 125,- pr. dag eller kr. 200,‐ for begge dage. Køber man inden 1. juni, giver Heidi’s Bier Bar to gratis fadøl med i købet. Har man allerede nu besluttet sig for at besøge Lansen til Ringriderfesten, så kan man spare en god sum penge ved at købe drikkevarer i forvejen på Billetto. Alle køb via Billetto inkluderer bordreservation.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk