Heidis Bierbar garanterer gode fester i Lansen

1. april 2016 Kultur

Det bliver Heidi’s Bier Bar, der kommer til at stå for teltet Lansen i to dage ved Ringriderfesten i Sønderborg til sommer.

Værtshuset har indgået et samarbejde med Allan Jylov og Claus Elholm, der står for Lansen, som betyder, at Heidi’s står for arrangementet i teltet fredag og lørdag.

Heidis Bierbar skal sikre gode fester i Lansen.

Heidis Bierbar skal sikre gode fester i Lansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Baren åbnede på Rådhustorvet i Sønderborg i juni 2015, og de to bagmænd, Steven Andersson og Henrik Danekilde, er stolte over at være med til ringriderfesten, skriver de to værter fra Heidis Bierbar i en pressemeddelelse.

”Da Henrik Danekilde og jeg fik tilbuddet omkring Lansen, sagde vi ja med det samme. Vi glæder os helt vildt og lover at give de besøgende et brag af en fest! Man kan forvente den samme gode oktoberfeststemning, som man normalt finder hos os på Heidi’s”, siger Steven Andersson, bestyrer på Heidi’s Bier Bar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også i Lansen, at Top Seven optræder fredag og lørdag. Bandet har de seneste 23 år spillet i Hesteskoen, men fik ikke deres kontrakt fornyet, hvilket gav stor opstandelse på blandt andet SønderborgNYTs Facebook.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...