Hektiske dage hos Als Revyen

7. marts 2015 Kultur

Hele weekenden bliver Als Revyen spillet igen og igen. Og målet er, at alle kan deres mange roller helt udenad, så replikker, bevægelser og timing bliver perfekt.

“Det kører ikke helt. Der er ingen timing og det er fordi, du ikke kan dine replikker”, siger Peter Buhl til en af skuespillerne. Heldigvis er det sådan, at samtlige deltagere i revyen vil give publikum en virkeligt god revy, så de bliver bare ved og ved, indtil alting klapper.

Nummeret med prinsesseliv er tæt på at sidde præcis, hvor det skal.

Nummeret med prinsesseliv er tæt på at sidde præcis, hvor det skal.

I sidste weekend fik revyholdet hjælp fra skuespiller og instruktør Jan Hertz og det gør, at der er en del, der skal laves om. Nogle tekster er ændret og det samme gælder fremførelsen af flere numre.

“De nye på holdet er gode og de arbejder lystigt med, selvom flere af dem har måttet rykket nogle grænser. Der er en af dem, der har sagt, at hvis hun vidste, hun skulle give den så meget i rollerne, så havde hun nok ikke meldt sig”, siger en af de mere erfarne. Uanset hvor mange grænser de nye har måttet rykke og hvor mange gange, der har måttet overvinde sig selv til helt at slette ordet “hæmninger”, så er de med på scenen fra torsdag, hvor vi andre kan komme indenfor i Kultursalen i Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi kommer blandt meget andet til at høre om meningen med Sønderborg Singleklub, får et glimt af prinsesselivet og så får lokalpolitikken også lige en tur.

Du kan sikre dig billet HER – og bemærk at der med rødt står: Fredag udsolgt

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 Sønderborg, Frivillige

Tjen penge til foreningen eller klassen: Hjælp Lions med at sælge rabatkuponer

20. januar 2022 Sønderborg

Lions Sønderborg donerer hver år omkring 150.000 kroner til humanitært arbejde primært i Sønderborg-området. En stor del af pengene kommer gennem salg af rabatkuponhæfter og Lions Sønderborg vil meget gerne have foreninger, klubber og skoleklasser til at hjælpe med at sælge rabathæfterne. 2022-udgaven indeholder 40 rabatkuponer der byder på en samlet rabat på omkring 5000 […]

Læs mere...