Hele tre dage med julemarked ved Hertugslottet

20. november 2017 Kultur

På fredag kl. 15 skal der tændes lys i juletræet ved Hertugslottet i Augustenborg, hvor slotsgården bruges til et tre dage langt julemarked.

“Det er en rum tid siden vi snakkede med slottets “beboere”, der var meget velvillige og gav os lov til at have et julemarked ved slottet”, siger Birger Larsen fra erhvervsforeningen til SønderborgNYT.

Så kickstart din julestemning og kom til jul på Hertugslottet, hvor det dufter og smager af jul.

“Sæt god tid af så du når at nyde slottet, de hyggelige boder og alle de underholdende aktiviteter”, siger Birger Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Augustenborg Erhvervsforening, Hertugbyens Udviklingsforum og adskillige frivillige har bidraget med de kræfter, der gør det muligt at holde tre kørende med underholdning og liv i boderne.

“Der er superflot opbakning og 20-25 boder at besøge, masse af underholdning for både børn og voksne”, siger Birger Larsen, som anbefaler børnefamilier at starte besøger fredag med at troppe op ved Augustenborg Skole og gå med i fakkeloptoget til slottet, hvor træet tændes.

Se programmet for de tre dage HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...