Hele tre dage med julemarked ved Hertugslottet

20. november 2017 Kultur

På fredag kl. 15 skal der tændes lys i juletræet ved Hertugslottet i Augustenborg, hvor slotsgården bruges til et tre dage langt julemarked.

“Det er en rum tid siden vi snakkede med slottets “beboere”, der var meget velvillige og gav os lov til at have et julemarked ved slottet”, siger Birger Larsen fra erhvervsforeningen til SønderborgNYT.

Så kickstart din julestemning og kom til jul på Hertugslottet, hvor det dufter og smager af jul.

“Sæt god tid af så du når at nyde slottet, de hyggelige boder og alle de underholdende aktiviteter”, siger Birger Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Augustenborg Erhvervsforening, Hertugbyens Udviklingsforum og adskillige frivillige har bidraget med de kræfter, der gør det muligt at holde tre kørende med underholdning og liv i boderne.

“Der er superflot opbakning og 20-25 boder at besøge, masse af underholdning for både børn og voksne”, siger Birger Larsen, som anbefaler børnefamilier at starte besøger fredag med at troppe op ved Augustenborg Skole og gå med i fakkeloptoget til slottet, hvor træet tændes.

Se programmet for de tre dage HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...