Hele weekenden er der LAN-party på EUC Syd

5. april 2018 Kultur

Fra fredag til søndag er der LAN-party på EUC Syd.

Der er 100 tilmeldte, og det er hvad der er plads til i Faverihallen.

Deltagerne mødes fredag eftermiddag og har i forvejen købt en plads i hallen til sig selv og deres computer. Der dannes grupper, og så bliver der ellers spillet med og mod hinanden i spil som Counter Strike GO, League of legends, Rocket League og Hearthstone, skriver EUC Syd i en pressemeddelse.

Det er taktiske holdspil, hvor der dystes på de digitale slagmarker. I for eksempel CS GO spiller fem terrorister mod fem counter-terrorister. Terroristerne har til opgave at eliminere modstanderne ved at angribe – det kan være ved at plante en bombe. Counter-terroristerne skal forsvare ved enten at bortskaffe modstanderne, inden de får held til at anbringe bomben, eller de skal desarmere bomben, inden den sprænger.

Læs mere HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...