Helge Larsen åbner streetbane i Kongevejsparken

27. oktober 2016 Kultur

Når Sønderborg om sommeren er et mylder af børn og unge til Breakdown på og omkring Søndertorv, er det ikke mindst pannabanen til streetfodbold og sjove boldtricks, der lokker som fluepapir. Nu kan de, der holder af at boltre sig på banen, glæde sig over, at den får permanent plads i Kongevejsparken.

”Vi sætter banen op som et af mange tilbud, som motiverer til aktivitet i byrummet. Det er så utroligt vigtigt for vores trivsel og velvære, at vi bevæger os, og derfor skal nogle af tilbuddene ligge lige for næsen af os. Vi ved, at gadeidræt tiltaler mange børn og unge og vi er nødt til at tænke alternativer til foreningsidrætten, som heldigvis tiltrækker mange, men nogle vil hellere deltage i fællesskaber og aktiviteter, som er mere spontane og mere fleksible i forhold til tid og medlemskartoteker”, siger Helge Larsen, formand for sundhedsudvalget i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er også ham, der står klar med saksen, når det røde bånd til pannabanen klippes som tegn på, at banen er klar til benyttelse i Kongevejsparken. Det sker torsdag den 3. november kl. 16, hvor alle er velkommen til at kigge med.

Gæsterne belønnes med varm kakao og müslibarer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk