Hemmeligt kaffebord med udsigt til aktiviteter for 250.000 kroner

6. oktober 2020 Sønderborg

Mandag eftermiddag blev helt fantastisk for beboere og frivillige på Mølleparken Plejecenter i Sønderborg – og den begyndte med, at Hanne Køhler fra plejecentret bød alle velkommen i de nye lokaler på øverste etage i centrets hovedbygning.

“Det er første gang siden Corona-nedlukningen, vi igen er samlet og det bliver til ‘hemmeligt kaffebord’. Det kalder vi det, fordi det skulle være en overraskelse”, sagde Hanne Køhler og gav ordet til de frivilliges formand:

“Det er rigtigt dejligt at se Jer alle igen og i dag står den på kaffe og Othello-lagkage, som vi frivillige giver”, sagde Lis Arnold, som er formand for frivilliggruppen på Mølleparken Plejecenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er nu ikke de frivilliges sparepenge, der er brugt på kager.

“I nærheden af plejecentret boede Ellen Hess og da hun døde, skulle der ikke blomster og mkranse på kisten. Hun ville hellere have af pengene blev brugt på at give plejehjemsbeboerne her nogle gode timer”, sagde Lis Arnold og fortsatte:

“Familien gav os de penge, der skulle have været brugt ved begravelsen og så var vi også så heldige, at Ellen Hess havde testamenteret 250.000 kroner til os. Så har I forslag til aktiviteter – udover dem vi allerede har – så kom med dem”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk