Henrik Enderlein: Vækstrådet er godt på vej

5. januar 2016 Erhverv

Det går roligt og stille i Vækstrådet, der har brugt et år på at rette selve organisationen til, så den er manøvredygtig og effektiv.

Formand for Vækstrådet, Henrik Enderlein.

Formand for Vækstrådet, Henrik Enderlein.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og gennem 2915 har vi især arbejdet på at få iværksætteriet i gang. Og det kører flot i dag, hvor der er flere brugere end nogensinde”, siger Vækstrådets bestyrelsesformand, Henrik Enderlein ved den kommunale Nytårsparole, hvor kommunen mødte erhvervsliv, foreninger og andre i Alsion.

“Noget af det første vi lavede var, at der kun var én indgang for iværksættere, vi sikrede gennemsigtighed og let tilgængelighed. Det gav flere iværksættere og flere virksomheder, der bakker os op”, siger Henrik Enderlein.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erhverv

“Vi er klar til at rykke på erhvervsindsatsen nu, hvor vi har været gennem de mange samtaler med virksomhederne”, siger Henrik Enderlein.

Det Sønderjyske Hus går det ikke helt gnidningsfrit med.

“Det har vist sig, det er forbavsende let at sidde og snakke med alle, men når der skal skrives under på konkrete aftaler, så er det langt sværere. Men vi arbejder videre. Og det gør i mødelokalerne og ikke i pressen”, siger Henrik Enderlein.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk