Hent en musikoplevelse på Musikskolens festival

25. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Unge, lovende musikere indtager scenerne, når Sønderborgs mest alsidige musikfestival åbner dørene for fjerde gang, lørdag den 4. februar kl. 16  i Musikhuset på Skovvej.

Festivalens omdrejningspunkt er naturligvis eleverne, der er sluppet igennem det musikalske nåleøje: Optagelse på Musikalsk Grundkursus, MGK – trinnet lige før det professionelle liv som musiker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Festivalscenen får også besøg af tidligere elever, hvoraf mange allerede studerer på musikkonservatorier i ind- og udland, skriver Musikskolen i en pressemeddelelse,

 

 

Hovednavn: Mathias Heise Quadrillion.

Mathias Heise er kåret til verdensmester i kromatisk mundharpe, ‘Årets Nye Jazzstjerne” 2015, og han fik Kronprinseparrets Stjernedryspris 2016. Han omgiver sig med et yderst kompetent og swingende fusionshold i bandet, der består af jævnaldrende og lige så talentfulde musikere: Mads Christiansen, David Vang og Aksel Stadel Borum.

Festivalen rummer hele paletten af musikalske genrer, og indledes med en klassisk afdeling med bl.a. strygere, blæsere, ensembler, solister og sågar et marimba band. Gradvist bliver festivalen mere “swingende” med jazzens evergreens for til sidst at byde op til dans med rock og pop! Mange af de rytmiske bands har allerede gjort deres indtog på den professionelle scene.

 

Festivalen varer fra kl. 16 til 24 og med otte timers uafbrudt musikalsk tour de force, er der naturligvis mulighed for både at købe mad og drikkevarer i MGK-Cafeen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk