Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112
Foto: Stilladsforbundet
Foto: Stilladsforbundet

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg.

“Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere treller, været faldet ned”, siger Tony Nicholaisen fra stilladsforbundet til SønderborgNYT.

“Altså kan der have været for stor belastning på trellerne på stilladset eller også er trellerne dårligt vedligeholdt”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Manden, som faldt ned gennem stilladsgulvet blev fløjet til Odense Universitets Hospital.

“Vi har været på byggepladsen, hvor vi har set på ulykkestedet, talt med håndværkere og skrevet en rapport, som vi sender videre til de myndigheder, der skal fastslå årsagen til ulykken”, siger Jan Rasmussen fra politiet.

Arbejdstilsynet har også været på byggepladsen.

“I stilladsforbundet ser vi gerne, at Arbejdstilsynet finder ud af, om stilladset er bygget korrekt og at det er bygget af stilladsbyggere, som har de krævede certifikater”, siger Tony Nicholaisen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 REGIONALT, Debat

Debatindlæg: PLO skal leve op til aftalerne om drift af Lægevagten

27. juli 2021 REGIONALT

Regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen, Socialdemokratiet, skriver: I sommervarmen har der i pressen været flere historier om lange, ja urimelig lange svartider hos lægevagten i Region Syddanmark. Dette er på ingen måder acceptabelt og i direkte modstrid med den kontrakt, som regionen har indgået med PLO – Praktiserende Lægers Organisation – der driver Lægevagten på vegne af […]

Læs mere...