Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112
Foto: Stilladsforbundet
Foto: Stilladsforbundet

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg.

“Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere treller, været faldet ned”, siger Tony Nicholaisen fra stilladsforbundet til SønderborgNYT.

“Altså kan der have været for stor belastning på trellerne på stilladset eller også er trellerne dårligt vedligeholdt”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Manden, som faldt ned gennem stilladsgulvet blev fløjet til Odense Universitets Hospital.

“Vi har været på byggepladsen, hvor vi har set på ulykkestedet, talt med håndværkere og skrevet en rapport, som vi sender videre til de myndigheder, der skal fastslå årsagen til ulykken”, siger Jan Rasmussen fra politiet.

Arbejdstilsynet har også været på byggepladsen.

“I stilladsforbundet ser vi gerne, at Arbejdstilsynet finder ud af, om stilladset er bygget korrekt og at det er bygget af stilladsbyggere, som har de krævede certifikater”, siger Tony Nicholaisen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...