Her kan du se udsendelsen fra Tour de France-pressemødet på Sønderborg Slot

22. februar 2019 Kultur

SønderborgNYT sender live-tv fra Riddersalen i Sønderborg Slot, hvor statsminister Lars Løkke Rasmussen, løbsdirektør Christian Prudhomme, erhvervsminister Rasmus Jarlov, kulturminister Mette Bock og borgmester Erik Lauritzen deltager i pressemøde om Tour de France.etapen, der slutter i Sønderborg den 4 juli 2021.

Pressemødet er på engelsk.

Omkring 160 ryttere starter på tredje etape i Vejle og køre den omkring 170 kilometer lange tur til Sønderborg. Den præcise rute er ikke planlagt endnu, men der arbejdes på en rundtur forbi en række af Sønderborgs seværdigheder og smukke områder, blandt andre Dybbøl Mølle og Sønderborg Slot.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når Sønderborg Kommune har ønsket at få Tour de France til byen, så er det ikke alene for at få vist den skønne egn på tv-skærme i hele verden, hvor milliarder af mennesker kan sidde og se Sønderborg Slot, Dybbøls skanser og Alssund.

“For os har mest af alt handlet om, at Sønderborg Kommune skal være et sted, hvor der sker noget, vise, at der er noget at opleve, når man bor her”, siger kommunaldirektør Tim Hansen til SønderborgNYT.

Se SønderborgNYTs UDSENDELSE HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...