Herfra til folkeligheden – hedder Maibom-parrets 35. revy

19. september 2015 Kultur

Det er jo altid lidt festligt med et lille jubilæum, siger revydirektør Leif Maibom, der sammen med fruen, Johnna,

Holdet, der skal med i Herfra til folkeligheden.

Holdet, der skal med i Herfra til folkeligheden.

Artiklen fortsætter under annoncen

skal i gang med deres 35 sæson i Sønderborg Sommerrevy.

“Så vi ser frem til en kanon jubilæumssæson med et nyt – og spændende revyhold. Som jeg tidligere har udtalt, vidste jeg allerede inden premieren på dette års revy, at både Flemming Jensen og Lone Rødbroe ikke havde mulighed for at medvirke i sæson 2016” siger Leif Maibom.

“Men jeg har jo heldigvis haft masser af tid til at finde de helt rigtige. Og det har ikke været svært, for vi har bare så mange sjove, skæve og skøre skuespillere, så jeg ved, at der også i 2016 er grinegaranti og at den revystil, vi har lagt, nok skal blive ført videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jubilæumsholdet

Johnna og Leif Maibom kan præsentere et stærkt, musikalskog topproffessionelt revyhold, der byder på et par

Rikke

Rikke Buch Bendtsen er med for første gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

stykker der blev, et par stykker der vender tilbage, og en enkelt der spiller med for første gang.

Med andre ord: Leif Maibom og Karsten Jansfort – som de der blev.

Jeanne Boel og Rasmus Krogsgaard – som de der vender tilbage.

Og Rikke Buch Bendtsen – som den den nye pige i klassen.

Men sikke en klasse.

Man kan roligt sige en klasse med klasse.
De fem spillere plus kapelmester Thomas Pakula, Årets Revykomponist 2015, har virkelig noget at leve op til. 2015 revyen var nemlig på alle måder en af de bedste – måske den bedste – i revyens historie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Belægningsprocenten var over 98, publikumstallet steg med 1000, og anmeldelserne var helt i top med en enkelt 6-stjernet, mange 5-stjernede og et par 4-stjernede anmeldelser.

Og både ved Revyernes Revy og ved TV Charlies Revy Galla var Sønderborg Sommer Revy nomineret tre gange. Begge gange bl.a. som Årets bedste Revy.

Tryg direktør

Men Leif Maibom er helt tryg ved, at det nye, lidt yngre revyteam, er i stand til at løfte opgaven. Det er jo alle meget erfarne revyskuespillere, siger Leif Maibom, og de har spillet i mange af de største revyer herhjemme samt været med i kapløbet om priserne ved Revyernes Revy og Revy Galla, så jeg ser med glæde frem til jubilæumssæsonen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ny instruktør

Jeanne Boel er som nævnt med på revyholdet, men hun har også påtaget sig opgaven som instruktør. Det er et projekt, som Leif og Jeanne har snakket om i nogle år, og nu lykkes det, og Leif Maibom er helt sikker på, at med

Jeanne Boel bliver instruktør på Herfra til foplkeligheden.

Jeanne Boel bliver instruktør på Herfra til foplkeligheden.

Jeanne Boel ved roret, så skal Sønderborg Sommer Revy nok fortsætte ad samme kurs: En revy med masser af vid og bid, men sandelig også med det altafgørende, nemlig folkelig humor, som også revyens titel lover.

Tekstforfatningen går dog ikke i gang før det nye år, og så må vi se om Selvforsvarsminister Carl Holst, lovlig- eller ulovlig transport af flygtninge og et vaklende Skatteministerium stadig er hot stof. Ellers er der helt sikkert nye aktører og skandaler at vende bunden i vejret på.

Udover de ovennævnte er Henrik Hviid kostumier, Peter Friis koreograf og Gitte Geertsen er scenograf.

Premiere: Revyen har premiere lørdag den 28. maj 2016 og spiller sidste forestilling lørdag den 23. juli – i alt 43 forestillinger.

Billetsalget starter online den 6. oktober.

Der kan bestilles direkte fra revyens hjemmeside

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Sønderborg

LGBTQ+ satte Sønderborg på Europakortet

2. februar 2023 Kultur

LGBTQ+ Sønderborgs Pride Week er blevet optaget i Spatacus Magasin, som er et af de største magasiner for homoseksuelle. Bladet udkommer fire gange årligt i europæiske lande syd for Danmark, oplyser LGBTQ Sønderborg, der på den måde har fået Sønderborg på Europakortet. Desuden er priden også at finde på deres hjemmeside.

Læs mere...