Herligt med nykomponeret buffet til revyen

1. juni 2014 Kultur

Den kendte buffet med blandt andet stegt flæsk og persillesovs er ikke længere end del af revyoplevelsen på Hotel Comwell. Den er skiftet ud med nye lækre ting, der faldt i god smag hos premieregæsterne. Flere gæster gav udtryk for, at det var en sand fornøjelse at smage de lækre retter, som var stillet meget indbydende an. Prikken over i’et var selvfølgelig, at kokkene virkeligt kan deres håndværk.

Artiklen fortsætter under annoncen

IMG_9115

Ved hver kuvert havde køkkenet anrettet husets solæg, spegeskinke og hjemmelavet pumpernickel, så gæsterne ikke skulle starte madoplevelsen med at stå i kø.

Når tallerken var tømt, så kan der hentes smagsoplevelser fra buffeten, der består af:IMG_9118

  • Grønne asparges, sprød parmigiano, syltet
    citron og krydret creme fraiche
  • Pil selv rejer og citronmayonnaise
  • Paté med cornichons
  • Tærte af hvid fisk, spinat og store muslinger
  • Lune sommersild med porre, bacon og fløde
  • Sennepsbagt laks med tomatcreme
  • Små frikadeller med oliven, oregano og feta
  • Røgede kyllingelår med barbecue
  • Langtidstilberedt benskinke med øl og
    urter – skæres ved buffeten
  • Flødebagte, nye kartofler
  • Salat med tomat, løg og oliven
  • Hvedekerner med krydderurter og friséeIMG_9116
  • Coleslaw salat

Og så sluttes den lækre buffet med dessert og ost:

  • Rabarber-jordbær crumble med rørt is
  • Brie og frugt
  • Hjemmebagt brød og smør
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk