Herligt med nykomponeret buffet til revyen

1. juni 2014 Kultur

Den kendte buffet med blandt andet stegt flæsk og persillesovs er ikke længere end del af revyoplevelsen på Hotel Comwell. Den er skiftet ud med nye lækre ting, der faldt i god smag hos premieregæsterne. Flere gæster gav udtryk for, at det var en sand fornøjelse at smage de lækre retter, som var stillet meget indbydende an. Prikken over i’et var selvfølgelig, at kokkene virkeligt kan deres håndværk.IMG_9115

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved hver kuvert havde køkkenet anrettet husets solæg, spegeskinke og hjemmelavet pumpernickel, så gæsterne ikke skulle starte madoplevelsen med at stå i kø.

Når tallerken var tømt, så kan der hentes smagsoplevelser fra buffeten, der består af:IMG_9118

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Grønne asparges, sprød parmigiano, syltet
    citron og krydret creme fraiche
  • Pil selv rejer og citronmayonnaise
  • Paté med cornichons
  • Artiklen fortsætter under annoncen

    Tærte af hvid fisk, spinat og store muslinger
  • Lune sommersild med porre, bacon og fløde
  • Sennepsbagt laks med tomatcreme
  • Små frikadeller med oliven, oregano og feta
    Artiklen fortsætter under annoncen

  • Røgede kyllingelår med barbecue
  • Langtidstilberedt benskinke med øl og
    urter – skæres ved buffeten
  • Flødebagte, nye kartofler
  • Artiklen fortsætter under annoncen

    Salat med tomat, løg og oliven
  • Hvedekerner med krydderurter og friséeIMG_9116
  • Coleslaw salat

Og så sluttes den lækre buffet med dessert og ost:

  • Rabarber-jordbær crumble med rørt is
  • Brie og frugt
  • Hjemmebagt brød og smør
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 112, Gråsten

To natteture for Brand og Redning

18. maj 2021 112

Natten til tirsdag måtte brandvæsnet ud på to ture – og den første var til Imerco i Gråsten, hvor der var gang i brandalarmen ved midnatstid. “Vi var indenfor og kigge os omkring, men der var intet galt”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Klokken 00:24 kom der gang i den automatiske […]

Læs mere...