Herrefrokost med Cult-piger og højt humør

23. april 2016 Nordborg

Herrefrokosten ved Fest i By i Nordborg kom flot fra start og det lå på en eller anden måde i kortene, at der skulle

Der kan sagtens kysses til en herrefrokost.

Der kan sagtens kysses til en herrefrokost.

Artiklen fortsætter under annoncen

kæmpes med at få hældt en masse indenbords. For ligesom at understrege det, så fik Tip Top Trio de 170 herrer med til at synge: Der er et yndigt land.

Om det handler om fodboldlandskampe eller et fælles mål om at få løftet promillen, så er det altid godt at starte med en fællessang – og gerne nationalsangen, fordi det giver følelsen af både alvor og sammenhørighed. Og det med at fest er alvor, det vil samtlige herrer uden tvivl kunne bekræfte søndag morgen.

Hos herrerne var der sat et VIP-bord op, hvor for eksempel teltets hurtigste øldrikker kunne vælge otte ud, der fik æren af at sidde ved bordet en halv time og nyde gratis fadøl, der blev serveret i hel-literskrus af fikse Heidi’er.

Artiklen fortsætter under annoncen

Senere blev der kæmpet om pladserne i andre discipliner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...