Heste, kræmmere, fadøl og feststemning i Vollerup

3. august 2013 Uncategorized

Kort inden middag snoede ringrideroptoget med omkring 50 heste sig gennem Vollerup, hvor målet var Ringriderpladsen. I spidsen for optoget var Svend Erik Petersen, der ikke havde nok i en enkelt hests kræfter under sig. Han havde plantet sig solidt i sædet på en traktor, der repræsenterer nok hestekræfter til et større spand.

Når dysten i galgerne er slut, så skal hestene væk fra pladsen, så der bliver plads til alle de mennesker, der har skrevet fællesspisning, fadøl og dans i dagsprogrammet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi skal ride i to galger, så vi har desværre måtte sige nej til ryttere, der tilmeldte sig for sent, siger Svend Erik Petersen. Han håber, at ryttere er kvikkere med tilmeldingerne næste år, fordi der så kan tilføjes endnu en galge.

– Vi arbejder meget med vores ringriderarrangement, men heldigvis støttes vi ualmindeligt godt af byens butikker og firmaer, siger Svend Erik Petersen, der synes, at bordet med præmier er særdeles flot.

Se billederne: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.524771884256671.1073741852.429473540453173&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...