Heste, kræmmere, fadøl og feststemning i Vollerup

3. august 2013 Uncategorized

Kort inden middag snoede ringrideroptoget med omkring 50 heste sig gennem Vollerup, hvor målet var Ringriderpladsen. I spidsen for optoget var Svend Erik Petersen, der ikke havde nok i en enkelt hests kræfter under sig. Han havde plantet sig solidt i sædet på en traktor, der repræsenterer nok hestekræfter til et større spand.

Når dysten i galgerne er slut, så skal hestene væk fra pladsen, så der bliver plads til alle de mennesker, der har skrevet fællesspisning, fadøl og dans i dagsprogrammet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi skal ride i to galger, så vi har desværre måtte sige nej til ryttere, der tilmeldte sig for sent, siger Svend Erik Petersen. Han håber, at ryttere er kvikkere med tilmeldingerne næste år, fordi der så kan tilføjes endnu en galge.

– Vi arbejder meget med vores ringriderarrangement, men heldigvis støttes vi ualmindeligt godt af byens butikker og firmaer, siger Svend Erik Petersen, der synes, at bordet med præmier er særdeles flot.

Se billederne: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.524771884256671.1073741852.429473540453173&type=1

Skrevet af: Ole [email protected]
11. december 2023 Erhverv, Gråsten

Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret skifter ejer og navn

11. december 2023 Erhverv

To frisører i Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret i Gråsten får overdraget salonen til januar og så får den navnet Hårfavoritten. De nye ejere, Nathasia Hjort Pedersen og Trine Frank, som begge er fra Gråstenområdet, har et ønske om at give noget godt til Ulsnæs Centret og bevare de mange forskellige muligheder, blive ved med […]

Læs mere...