Heste og hygge til Ulkebøl Ringridning

26. september 2015 Kultur

IMG_8575-2Et af sæsonens sidste ringridninger, forgik lørdag eftermiddag på en græmark ved Ulkebøldam. Cirka 80 ryttere havde fundet vej til det hyggelige lille ringridning, der bød på både solskin, masser af godt humør og selvfølgelig ringridning. Efter at de første 24 omgange var reddet, var der 6 ryttere der havde taget alle 24 ringe. Inden de dog kastede sig ud i en spændende kongedyst, dulmede de nerverne ved det store kagebord. Her var der kager til enhver smag, både lagkager, boller og diverse andre former for kager var der disket op med, og rytterne havde tiltider lidt svært ved at vælge hvilken slags kager de ville nyde til deres eftermiddags kaffe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter at nerverne var dulmet med masser af sukker og kaffe, kastede de seks ryttere sig nu ud i kongedysten. Efter nogle omgange, stod det ret hurtigt klart, at dysten om kongeværdigheden, ville komme til stå mellem Ditte Jørgensen og Torben Kaufmann. Det endte med at det blev sidstnævnte, Torben Kaufmann der løb med kongetitlen, og Ditte Jørgensen placerede sig således som kronprinsesse og Nina Brodes som prinsesse.

 

galleri

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Sønderborg, Debat

Debat: Tidligere Nye Borgerlige-medlemmer undrer sig over hovedbestyrelsens pressemeddelelse

19. august 2022 Sønderborg

Svenja Karstensen og Tom Sivertsen, tidl. Nye Borgerlige, skriver: Vi har læst udtalelsen fra Jesper Hammer, som vi ikke kan forholde os til, da han skriver at vi var blevet ekskluderet under alle omstændigheder. Den udtalelse havde han sikkert nævnt, da vi alle seks bestyrelsesmedlemmer fra lokalafdelingen af Nye Borgerlige var til møde med ham […]

Læs mere...