Når Herrefrokosten er slut og der skal drikkes kaffe og cognac i festteltene, så skal de kvalitetsbevidste overveje at sikre sig et bord i Hesteskoen.
Der kommer cognac fra Daniel Bouju i glassene og det er en virkelig god cognac fra Champagne-distriktet, cognacområdets absolutte hjerte.
“Daniel Bouju er beviset på, at småt er godt. Hos dem er industriproduktion bandlyst”, siger Henning Petersen fra Vinspecialisten i Perlegade til SønderborgNYT.
“Vi serverer altså en fantastisk cognac, der har lagret flere år på små egetræsfade og man smager tydeligt, den har udviklet sig helt naturligt og ikke bare er tilsat karamel og sukker”, siger Henning Petersen, der iøvrigt har sin Vin- og Boblebar i Hesteskoen igen i år.
Kvalitet hele vejen
I Hesteskoen sælges der selvfølgelig sodavand og fadøl gennem hele Ringriderfesten.
“Og så har vi nogle virkeligt gode madvarer i Hesteskoen og vi har Vinspecialistens Vin- og Boblebar, der byder på et velsmagende alternativ til fadøllene”, siger Jesper Kock, der igen i år er med på teamet bag Hesteskoen.
“Derfor falder det helt naturligt også at byde på rigtig god kaffe og kvalitets-cognac”, siger Jesper Kock til SønderborgNYT. Han synes, at kvalitet er oplagt for enhver, der vil gøre et godt indtryk på sine Herrefrokost-gæster.
Hvis ikke du vil vente på din kaffe og cognac, så bestil dine drikkevarer og et bord at sidde ved på: [email protected]