Historisk Samfund: Foredrag om gårdene på Kær og generalforsamling

15. februar 2018 Kultur

Historiske Samfund Sønderborg kreds afholder generalforsamling kl. 19.30 – 21.00 tirsdag d. 13. marts i Ulkebøl forsamlingshus.

Dagsorden i følge foreningens vedtægter.

  1. Valg af dirigent
  2. Beretning og regnskab for 2017
  3. Valg til bestyrelsen
  4. Indkomne forslag
  5. Evt.

Forslag skal sendes til formanden Christian Bo Bojesen på mail: Havbo2@stofanet.dk senest 8 dage før generalforsamlingen.

Det er altid dejligt, hvis der er nogen, der vil engagere sig i lokalhistorisk arbejde og stille op til bestyrelsesvalg. Gode ideer og forslag er altid velkomne, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden generalforsamlingen vil Helmer Sander-Larsen holde foredrag om Kær Halvø. Helmer er født og opvokset på Kær, og har gennemanalyseret gårde og landbrug. Det er mundet ud i bogen “Gårde og ældre huse på Kær Halvø”, og foredraget tager naturligvis udgangspunkt i undersøgelsen.

Efter foredraget holder vi en lille kaffepause, og til orientering er prisen for kaffe og kage 75, – kr.

Efter kaffen er der generalforsamling.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...