Hjælp Dansk Folkehjælp med at hjælpe andre

19. marts 2021 Sønderborg

Dansk Folkehjælps genbrugsbutik i Perlegade er netop genåbnet efter nedlukningen. Butikken er velbesøgt og derfor mangler der tøj og sager på hylderne, mens der også er behov for flere frivillige.

Overskuddet fra butikken vil ubeskåret gå til at hjælpe socialt udsatte i lokalområdet, eksempelvis med feriehjælp, konfirmationshjælp og julehjælp, skriver Dansk Folkehjælp i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Genbrugsbutikken i Perlegade mangler netop nu frivillige, der gerne vil gøre en forskel i deres lokalområde og har lyst til at hjælpe til i butikken – med alt fra udvælgelse af varer, holde gang i sociale medier og holde kontakt til kunder. Generalsekretær hos Dansk Folkehjælp, Klaus Nørlem, fortæller:

”Jeg er sikker på, at frivilligheden i Sønderborg er til stede, så vi kan få nye engagerede kræfter ind på vores allerede fantastiske hold af frivillige. At investere en lille del af sin tid kan gøre en stor forskel for udsatte børnefamilier i Sønderborg om omegn. Jeg glæder mig til denne udvidelse af Dansk Folkehjælps fantastiske frivilligteam”.

Donationer til butikken i form at tøj eller gode brugsgenstande kan afleveres inden for almindelig åbningstid.

Interesserede frivillige kan henvende sig til Dorte Larsen via 2118 3087 eller dl@folkehjaelp.dk.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...