Hjælpende Hænder på Nordals rykkede ud 317 gange i år

22. december 2015 Nordborg

15 frivillige handymænd- og kvinder tilbyder hjælpende hænder på Nordals og det har en del ældre taget imod gennem året, der er på vej ud af kalenderen.ældre

Foreningen Hjælpende Hænder på Nordals tager rundt i ældre og handicappedes hjem og hjælper med opgaver, som de ældre tidligere selv kunne klare. Det kan være at hænge et billede op eller skifte pæren i en lampe. Måske indstille det digitale ur til sommer- eller vintertid, stryge tøj, sy en knap i, tage et gardin ned, køre affald på containerpladsen, ledsage til kirkegården, pynte op til jul og mange andre ting, der ikke bestilles håndværkere til.

Artiklen fortsætter under annoncen

I løbet af året er der udført 317 opgaver for ældre og handicappede på Nordals, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

En lille ting, der kan synes uoverskuelig for den enkelte, kan udføres hurtigt og effektivt af en hjælpende hånd.

I sagens natur er hjælpen ikke speciel synlig i lokalområdet.

Den har ikke alene værdi af praktisk karakter, men også det sociale aspekt i mødet mellem den, der modtager hjælpen og hjælperen har betydning.

Hjælpen er gratis for modtageren.

Artiklen fortsætter under annoncen

De frivillige fra Hjælpende Hænder står parat til nye opgaver i det kommende år.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...