Hjalp politiet frem til efterlyst bil – og blev sigtet for at stjæle den

1. august 2016 112

Lørdag middag arbejdede Syd- og Sønderjyllands Politi med en lidt underlig sag, der tog sin begyndelse i en bolig i Ulkebøl.

“Anmelderen var på besøg i en bolig på Augustenborg Landevej i Ulkebøl, da det ringer på døren. Ham, der ringer på, får presset sig forbi boligens ejer og ind gennem døren. Men de får ham ud igen”, siger Mads Hansson fra Politiet.

De to i boligen opdager en times tid senere, at der mangler et bundt nøgler. I bundtet er der blandt andet nøglen til en rød Suzuki – US 54 417 – og det viser sig, at bilen også er væk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bilen fundet i Nørager

Først på eftermiddagen bliver Politiet ringet op af en person fra Nørager.

“Han foræller os, hvor bilen holder og kan også fortælle, at nøglerne ligger på det ene forhjul”, siger Mads Hansson til SønderborgNYT.

Manden, der ringede til Politiet, er nu sigtet for tyveriet af nøgler og bil.

“Han kan ikke forklare, hvordan han vidste, at bilen var efterlyst eller hvordan det er muligt for ham at vide, hvor nøglerne lå”, siger Mads Hansson. Politiet er naturligvis interesseret i at vide, om bilen er set i forbindelse med et indbrud eller andet ulovligt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...