Hjemmeværnet med i samarbejdet bag Nytårskoncerten

18. september 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Når Nytårskoncerten gennemføres i Koncertsalen på Alsion fredag 30. januar, er det den traditionsrige Nytårskoncert med Slesvigske

SMUK er begyndt at øve sig, så de kan byde på et brag af en Nytårskoncert i januar.

SMUK er begyndt at øve sig, så de kan byde på et brag af en Nytårskoncert i januar.

Musikkorps, der fortsætter. Koncerten blev tidligere gennemført som et samarbejde mellem Hærens Sergentskole og Slesvigske Musikkorps. Fremover vil det være Hjemmeværnet og Lions Club Sønderborg-Alssund, der i samarbejde med Slesvigske Musikkorps vil gennemføre koncerterne i koncertsalen på Alsion i Sønderborg.

Billetter kan købes gennem www.billetten.dk eller på Sønderborg Turistkontor fra den 1. oktober 2014. Billetprisen er for alle pladser kr. 230,- incl. gebyr.

  • Hjemmeværnet har overtaget ansvaret for at videreføre de militære traditioner i Sønderborg området efter at Sergentskolen er flyttet til Varde. Derfor er det naturligt, at vi også viderefører den meget populære Nytårskoncert. Da koncerten plejer at give overskud, har vi allieret os med Lions Club Sønderborg-Alssund, som vil anvende overskuddet til velgørende formål, siger den lokale repræsentant for Hjemmeværnet, Jens Peter Rasmussen.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...