Hjemmeværnet med i samarbejdet bag Nytårskoncerten

18. september 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Når Nytårskoncerten gennemføres i Koncertsalen på Alsion fredag 30. januar, er det den traditionsrige Nytårskoncert med Slesvigske

SMUK er begyndt at øve sig, så de kan byde på et brag af en Nytårskoncert i januar.

SMUK er begyndt at øve sig, så de kan byde på et brag af en Nytårskoncert i januar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Musikkorps, der fortsætter. Koncerten blev tidligere gennemført som et samarbejde mellem Hærens Sergentskole og Slesvigske Musikkorps. Fremover vil det være Hjemmeværnet og Lions Club Sønderborg-Alssund, der i samarbejde med Slesvigske Musikkorps vil gennemføre koncerterne i koncertsalen på Alsion i Sønderborg.

Billetter kan købes gennem www.billetten.dk eller på Sønderborg Turistkontor fra den 1. oktober 2014. Billetprisen er for alle pladser kr. 230,- incl. gebyr.

  • Hjemmeværnet har overtaget ansvaret for at videreføre de militære traditioner i Sønderborg området efter at Sergentskolen er flyttet til Varde. Derfor er det naturligt, at vi også viderefører den meget populære Nytårskoncert. Da koncerten plejer at give overskud, har vi allieret os med Lions Club Sønderborg-Alssund, som vil anvende overskuddet til velgørende formål, siger den lokale repræsentant for Hjemmeværnet, Jens Peter Rasmussen.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

 

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...