Høj musik forsøgt stoppet med vold

29. december 2015 112

Politiet blev natten til tirsdag kl. 01:05  kaldt ud til Søstjernevej hvor en 22-årig kvinde spillede så høj musik, at hendes naboer ikke kunne sove.Betjent med ryggen til, Politi synligt

Artiklen fortsætter under annoncen

Da patruljen første gang kom derud, var musikken blevet slukket og alt åndede fred og idyl. Bare 6 minutter senere var det billede vendt helt på hovedet.

Musikken var blevet tændt igen, så politiet vendte bilen og kørte tilbage til adressen. Her havde der tilsyneladende været et slagsmål i gang mellem den 22-årige kvinde og en 23-årig mandlig underbo.

Manden var gået op til kvinden for at skælde ud over den høje musik og under skænderiet tog han kvælertag på kvinden, kastede hende ned på gulvet og trampede hende i ansigtet. Kvinden havde under slagsmålet grebet ud efter en vodkaflaske for at slå manden med den – uden at ramme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Manden var ikke på stedet, da politiet nåede tilbage til lejligheden, men han kan vente at høre fra Politiet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...