Hør lektor Jørn Buch fortælle om forberedelserne til D-dagen

14. marts 2018 Kultur

De allieredes invasion i Normandiet skulle vise sig at blive begyndelsen til enden på Hitlers regime. Krigens byrder var indtil da primært blevet båret af England men fra juni 1941 også af Sovjetunionen, som ønskede oprettelsen af den ”anden front”, som kunne presse Tyskland vestfra.

Det skriver FOF i en pressemeddelelse.

Hitler var forberedt på en allieret landgang. Derfor forskansede han sig med Atlanterhavsvolden på hele Europas vestkyst incl. Danmarks. Det krævede planlægning for, at en landgang skulle lykkes. Hør lektor Jørn Buh forrtælle  om udviklingen af 2. Verdenskrig i MultiKulturhuset onsdag den 21. marts fra kl. 20. J’ørn Buch vil især fremhæve forberedelserne til operation ”Overlord” og landgangen på Normandiets kyst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Entré 80 kr.

Tilmelding til 9388 1597 eller www.fof-sonderborg.dk

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...