Hør Tom Buk-Swienty fortælle om Karen Blixen og hendes bror

10. marts 2017 Kultur

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

 

 

 

Mød forfatter Tom Buk-Swienty på Forsamlingsgården Sundeved på onsdag kl. 19.30.

Her vil forfatteren – med udgangspunkt i sin nyeste bog ”Tommy og Tanne”, der handler om Karen Blixen og hendes lillebror Thomas Dinesen – fortælle om de makabre triumfer, uhyrlige rædsler og altopslugende kærlighedseventyr, som Thomas Dinesen oplever som soldat i 1. verdenskrig, mens Karen Blixen bosætter sig i Afrika som storvildtjæger og kaffefarmer.

Artiklen fortsætter under annoncen

I løbet af foredraget vil Tom Buk-Swienty også fortælle om den magiske dag i efteråret 2012, da Thomas Dinesens dengang næsten 80-årige søn og Karen Blixens nevø, Tore Dinesen, overlod Tom Buk-Swienty en kuffert fuld af sin fars breve, dagbøger og andet materiale, der rummede en overraskende familiehemmelighed, skriver Sønderborg Bibliotek i en pressemeddelelse.

Som led i sin research til bogen kommer Tom Buk-Swienty også ind på sine mange rejser i fodsporet på Thomas Dinesen og Karen Blixen, der har ført ham fra gamle franske skyttegrave over New York og Montreal til Karen Blixens farm i Kenya og herfra ud på Kenyas storslåede savanne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden vil han fortælle den medrivende historie om Thomas Dinesens og Karen Blixens farefulde oplevelser midt i verdenshistoriske brændpunkter.

Det koster 100 kroner – inklusiv kaffe og kage – at deltage.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Regionsrådsvalg: Regionsrådskandidater tager en tur gennem byen

22. oktober 2021 KV21

Fredag eftermiddag gik Mette With Hagensen og Jette Damsøe Henriksen en tur gennem Sønderborg midtby og de to regionsrådskandidater fik følge af borgmester Erik Lauritzen og andre socialdemokratiske partifæller. Og det giver god mening at gå ud og møde de kommende vælgere. “Når vi går på gaden, så har vi samtaler med folk, som vi […]

Læs mere...