Hørup Bibliotek: Hør om den tyske hærs sammenbrud

11. november 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Ove C. Kronborg, der bor i Hørup, vil på tirsdag kl. 16 på Hørup Biblioteks Café fortælle om bogen: ”Et hjørne af en hærs sammenbrud – Den tyske 551. Grenaderdivisions fødsel, kampe og undergang i Litauen og Østpreussen 1944–45”.

En bog som giver et enestående indblik i den tyske hærs sammenbrud.

Ove C. Kronborg vil fortælle om den tyskeshærd sammenbrud

Ove C. Kronborg vil fortælle om den tyske hærs sammenbrud

Artiklen fortsætter under annoncen

  1. Grenaderdivision var en ganske normal division som alle andre, der blev opstillet i sommeren 1944 på et tidspunkt, hvor Tysklands personelle, materielle og forsyningsmæssige reserver var svindende, og divisionen led af store mangel på både personel og materiel. Den deltog i nogle af krigens hårdeste og blodigste kampe under tilbagetoget gennem Litauen i efteråret 1944, i Østprøjsen i vinteren 1944-45 og foråret 1945.

Arrangementet er gratis og alle er velkomne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...