Hørup Bibliotek:… og alligevel holder vi af stedet

31. august 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

På Biblioteket Hørup kan du tirsdag høre museumsinspektør Kim Furdal fortælle om interessen for hjemstavnen og dens mange udtryk i en tid præget af globalisering, når han holder foredraget ”… og alligevel holder vi af stedet”.

Der er en interesse for hjemstavnen, lokalhistorie og det sted, hvor vi bor, som vi ikke har set tidligere. For 200 år siden var det utænkeligt at nogen kunne finde på at interessere sig for lokalhistorie. I dag er det en af de største kulturområder i Sønderjylland. Ordet ”Hjemstavn” vinder frem i det danske sprog og bruges oftere end ordet ”Lokalhistorie”, skriver Hørup Bibliotek i en pressemeddelelse.

Foredraget begynder kl. 17 og det er gratis at lytte med.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...