Hørup Bibliotek: Spild af tid – hvad er det egentlig?

22. marts 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Hvad er tid?

Kan tiden spildes på samme måde som en kop kaffe kan?

Og hvad gør en motorvejskø til tidsspilde for nogen og en anledning til kvalitetstid for andre?

Det er nogle af de spørgsmål Cecilie Rimdal vil tage under behandling på Biblioteket Hørup på tirsdag fra klokken 17, hvor der er gratis adgang..

Tilhørerne introduceres for, hvordan tiden kan opfattes som en fælles ”masse”, der kan måles med et ur, mens andre ser det som afgørende, hvad tiden bruges til og af hvem. Det er nemlig forskelligt, hvad der giver værdi til forskellige mennesker, og derfor kan en situation føles som spildt tid for en og meningsfuld aktivitet for en anden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cecilie Rimdal studerer idéhistorie på Aarhus Universitet. Hun vil bruge balloner, reklamer og tv-klip til at illustrere, hvordan filosofien kan ændre tilhørernes syn på tidsopfattelsen af selv kassekøen i supermarkedet.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...