Hørup Bibliotek: Spild af tid – hvad er det egentlig?

22. marts 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Hvad er tid?

Kan tiden spildes på samme måde som en kop kaffe kan?

Og hvad gør en motorvejskø til tidsspilde for nogen og en anledning til kvalitetstid for andre?

Det er nogle af de spørgsmål Cecilie Rimdal vil tage under behandling på Biblioteket Hørup på tirsdag fra klokken 17, hvor der er gratis adgang..

Tilhørerne introduceres for, hvordan tiden kan opfattes som en fælles ”masse”, der kan måles med et ur, mens andre ser det som afgørende, hvad tiden bruges til og af hvem. Det er nemlig forskelligt, hvad der giver værdi til forskellige mennesker, og derfor kan en situation føles som spildt tid for en og meningsfuld aktivitet for en anden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cecilie Rimdal studerer idéhistorie på Aarhus Universitet. Hun vil bruge balloner, reklamer og tv-klip til at illustrere, hvordan filosofien kan ændre tilhørernes syn på tidsopfattelsen af selv kassekøen i supermarkedet.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...
>