Holm: Fotokunst i fremmarch

23. marts 2015 Kultur

Fotografi er på fremmarch som kunstform. Udviklingen tog fart i USA i 70’erne og ramte som det første europæiske land Frankrig i 90’erne. Herhjemme halter vi stadig lidt efter, men man kan dårligt åbne et livsstil- eller boligblad uden at blive præsenteret for huse og lejligheder med store fotografier på væggene.

Flemming Boe Jensen

Flemming Bo Jensen

Artiklen fortsætter under annoncen

Så der er flere gode grunde til at besøge galleriet Artibs i påsken. Her har man nemlig specialiseret sig i fotokunst af høj kunstnerisk og håndværksmæssig kvalitet.

Galleriet har indtil kun været at finde på www.artibs.com, men i forbindelse med Påskeudstillingerne på Als kan man også komme til at se værker af fotograferne  Uri Golman, Ragne Sigmond, Jesper Bo Jensen, Stefan Mehl-Ludvigsen, Peter Wolff og Ib Trebbien i store formater i den tidligere kro, Møllegade 1 i Holm.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 112, Sydals

Bilist kørte galt og ringede til politiet

1. februar 2023 112

Tirsdag ringede en 18-årig kvinde til politiet, fordi hun kørte galt i Høruphav. “Hun kom kørende fra Østerbakken og ud på Sønder Landevej, hvor hun påkørte en anden bil”, siger John Weber fra politiet. “Det lidt pudsige ved sagen er, at den bil, som hun ramte, den forsvandt fra stedet”, siger han videre og tilføjer, […]

Læs mere...