Holtec Automatic – Syd A/S åbner i Sønderborg

28. januar 2015 Erhverv

Vækstkometen Holtec Automatic, der leverer automation til alle grene af industrien, slår dørene op til virksomhedens tredje nye filial på blot fire år. Denne gang i Sønderborg.roundcube

Udviklingen har været imponerende, siden Holtec Automatic blev grundlagt i et lille kælderrum i Næsbjerg ved Varde. På ti år er seks medarbejdere blevet til 65, hvoraf de tre senest tilkomne har fået base i virksomhedens nyåbnede filial i Sønderborg. Målet med den nye afdeling er at udvide kundeporteføljen med nogle af de interessante virksomheder i Alssundområdet. Direktør Søren Jensen glæder sig til at tage favntag med et nyt og strategisk vigtigt geografisk område.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nærhed betyder utroligt meget. Selv for en virksomhed, der hovedsageligt laver software. Der sker mange gode ting i Sønderborg i disse år, og derfor etablerer vi os i området for at skaffe nye kunder. Udvikling er i højsædet, og det lokale erhvervsliv byder på en masse spændende potentielle samarbejdspartnere, siger Søren Jensen i en pressemeddelelse.

Afdelingen får adresse på Ellegårdvej i Sønderborg, og de tre nye medarbejdere skal udføre samme typer automationsopgaver, som varetages på Holtec Automatics hovedkvarter i Esbjerg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nyudviklede løsninger

Til at sætte den nye afdeling sikkert i søen tiltræder en kompetent softwareprogrammør med stor erfaring fra automationsbranchen. Den 44-årige stærkstrømsingeniør Per Terp Bernberg Schmidt kommer fra en stilling som projektleder, hvor han har arbejdet med automation til bilindustrien.

Per T. B. Schmidt.

Per T. B. Schmidt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborgafdelingen opstår som et selvstændigt selskab med navnet Holtec Automatic – Syd A/S, hvor Per Schmidt fra starten bliver partner.

Netop denne partnerkonstellation har tiltrukket ham.

“At starte noget helt nyt op og udvikle det fra bunden har altid været det, jeg brænder mest for. Det gælder både for selve afdelingen og for det arbejde, vi skal udføre. Til de forhåbentligt mange nye kunder skal vi også udvikle unikke og innovative løsninger. Der er selvfølgelig en risiko ved at være partner, men det er samtidig en stor drivkraft, og jeg vil gøre mit ypperste, for at afdelingen bliver en succes, understreger Per Schmidt, der ejer virksomheden sammen med moderselskabet Holtec Automatic A/S.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborgafdelingen beskæftiger fra starten tre personer, der tilsammen har stor erfaring inden for konstruktion og programmering. Målet for det nye selskab er at blive en fast leverandør til de mange virksomheder i regionen, og inden udgangen af 2015 skulle antallet af medarbejdere gerne være fordoblet.

Læs mere på Holtec.dk

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Erhverv, Sønderborg

Sønderborgs veterankoorddinator hædret med Nordic Veterans Medal of Honour

30. maj 2023 Erhverv

Kim Andersen, der er veterankoordinator i Sønderborg Kommune, er blevet anerkendt for sit store arbejde for veteraner i Sønderborg og Sønderjylland. For indsatsen har han modtaget Nordic Veterans Medal of Honour i bronze. Overrækkelsen fandt sted i forbindelse med paraden på UN Peacekeepers Day, der forgik i går, mandag, i Kastellet i København. I begrundelsen […]

Læs mere...