Hotel Alsik har solgt alle billetter til Marie Keys-koncerten

24. januar 2022 Kultur

På lørdag skal gæster på Hotel Alsik nyde aftenen i selskab med Marie Keys og opleve hendes første akustiske, intime dinnerkoncert.

Marie Keys’ følsomme og skrøbelige stemme fører gæsterne gennem en kavalkade af musikgenrer, såvel som nye og ældre numre, som blandt andet Uden Forsvar, Uopnåelig og Fatter Det Nu.

”Alle pladserne til koncerten med Marie Keys er solgt”, siger Hotel Alsiks eventchef, Anne Kathrine Bruun Sørensen til SønderborgNYT. Hun fortæller videre, at koncerten med Sko & Torp i marts måned også er udsolgt.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Der er slidstærk soulpop med powerfuld vokal er på programmet fredag den 8. april, hvor Patrick Dorgan gæster hotellet med nye sange i kufferten. Patrick Dorgan slog for alvor igennem for fem år siden med kæmpehittet Marilyn og efterfølgende med hittet Painkillers”, siger eventchefen og tilføjer:

”Patrick Dorgan er der stadig få billetter til”.

Du finder billetter til Hotel Alsiks events på hotellets hjemmeside .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...