Buffet:
- Ringriderpølser
- US Okse Ball Tip , Okse klump
- Marineret kyllingebryst
- Sommer kartoffelsalat
- Rødspætteruller med laksemousse
- Sommerkålsalat vendt i yoghurt dressing
- Perlecouscous med grøntsager
- Hjertesalat med vinaigrette samt bær
- Nye stegte kartofler
- Smørsauterede asparges og gulerødder
- Fløde/kryddersauce og rødvinsauce
Dessert:
- Vaniljeparfait, frisk frugt, crumble og hertil jordbærsauce
3-retters-revymenu
- Saltet laks, terrine af hvid fisk samt tigerreje på tang,
hertil kuvert brød. - Oksesteak, løgpure, glaserede rødbeder, forårsløg,
bagt cherrytomat, pommes duchesse samt rødvinssauce. - Vaniljeparfait, jordbær, crumble, citroncreme og ananaskirsebær.
- Kaffe/the