Hr. Jensens Jasskapel spiller i Skyttehuset på Kær

20. januar 2020 Kultur

Hr. Jensens Jasskapel kommer fredag den 14. februar kl. 19 for sjette gang tilbage til Skyttehuset i Skovhuse på Kær halvø. Og det gør de selvfølgelig for at spille koncert.

Der har ved de tidligere koncerter været en forrygende stemning med en propfuld koncertsal i Skyttehuset. Og det bliver det formentlig igen, skriver Borgerforeningen.

Hr. Jensens Jasskapel opstod først i ’70-erne, hvor dygtige og visionære musikere dannede det orkester, som senere kom til at hedde Hr. Jensens Jasskapel, der spiller traditionel jazz.

Artiklen fortsætter under annoncen

Besætningen er kendt af de fleste jazz-entusiaster. Med guitar, banjo og sang er det Chris Schmidt, der har været med i kapellet fra starten. Derfor har han opnået en vis status, som han uhæmmet bruger over kapellets øvrige medlemmer.

På trombone er det Ole Frandsen, der er af den dejlige tilbagelænede basunskole og er i stand til at levere lige præcis det, der skal til for at få den perfekte lyd.

Børge Thomsen er et forrygende klarinet-bekendtskab, som kan få det allerbedste ud af selv de mest trivielle standarts, og så er han aldrig bleg for en solo eller to.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bas-spilleren Finn Schmidt er den stabile og rytmesikre rygrad i rytmegruppen, og han og hans bas er svær at ”hyle ud af det”.

Erik Kiil på trommer er den yngste mand i kapellet og hans ungdommelige gå-på-mod vises tydeligt i hans sikre trommespil.

Endelig er det Sven Zimmer på trompet og sang. Han har også været med fra starten. Da han normalt står i midten, har han fået lov til at række hånden op, når musikken skal stoppe. Og så har han i mange år ladet sig moppe af Chris Schmidt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen for en aften med det legendariske jazzorkester er inklusiv en anretning 150 kr. Tilmelding skal foregå via mobilepay 349489 med navn og antal billetter eller til Jens Gøttler på 30 48 34 66.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...