Hr. Jensens Jasskapel spiller op på Café Jessen

29. december 2018 Kultur

Hr. Jensens Jasskapel har netop indgået en samarbejdsaftale med Café Jessen på Rådhustorvet med henblik på at udvikle et caféjazzmiljø ved siden af stedets andre aktiviteter.

Leif Jessen har helt klart de nødvendige forudsætninger for at udvide stedet i den retning, fordi han gennem mange år har arbejdet med netop denne musikgenre andre steder. Og i øvrigt har Leif Jessen et særdeles godt kendskab til Hr. Jensens Jasskapel, idet orkesteret tidligere har spillet for restauratøren i forskellige sammenhænge. Orkesteret kan netop nu fejre sit 45-års jubilæum, hvilket giver yderligere anledning til at skrue op for feststemningen, skriver jasskapellet til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

En hel generation er faktisk vokset op med Hr. Jensens Jasskapel.

Konceptet bliver indtil videre et åben dør-arrangement, der finder sted første gang den 26 januar fra klokken 12 til 14, hvor gæsterne kan komme og gå som de har lyst til. Fra menukortet kan der så bestilles, hvad man eventuelt ønsker at spise.

Orkesteret har et meget bredt repertoire, der strækker sig fra de gamle New Orleans-klassikere op til swingtidens dansevenlige numre – hermed antydes, at der selvfølgelig vil blive lagt op til dans, hvis det skulle være.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom gerne i god tid, hvis du vil sikre dig en god plads – vi ses, skriver Hr. Jensen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. marts 2023 Sport, Sønderborg

Se hvordan det er gået billardspillerne

26. marts 2023 Sport

Sønderborg Billard Club har igen været ved bordene og spille turneringskampe – og en enkelt spiller skal – efter at have vundet Regionsfinalen videre til Landsfinalen. Oldboys Kegler Birger Segalt vandt Regionsfinalen og er videre til Landsfinalen. Serie 2 Sønderborg 1 – Gråsten 2: 8 – 0. Sønderborg er nr. 1 og vinder puljen. Vindere: […]

Læs mere...