Humørfyldt, underholdende jazz til Mommark Havnefest

10. august 2015 Kultur

Lørdag aften er det Hans Jørn Wolff All Star Band, der skal underholde med Havnefesten i Mommark og det er et særdeles rutineret orkester, der er tæt på at give garanti på, at der spreder en virkelig god stemning.

Hans Jørn Wolff All Star Jazzband blev dannet i 2001 og har, ligesom i dag, altid bestået af garvede musikere, og har holdt fast i den traditionelle jazz. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2014/05/musik.jpg”>musik

Musikerne har alle en lang tid på den traditionelle jazzscene, – fra dengang jazz-klubberne havde deres storhedstid. Her var Bue’erne, Barber, Bilk & Ball faste gæster i klubberne, ligesom Darktown All Stars, the Creole Stompers og Syncopaters huserede i det sønderjyske område.

Hans Jørn Wolff All Star Jazzband har i 7 år været fast repræsenteret på Riverboat Jazzfestival i Silkeborg, deltager gennem mange år ved Sønderborgs Jazzklubs havnejazz-arrangementer, spreder atmosfære ved bl.a. faste frokostjazz-arrangementer i Penny Lane i Sønderborg, hvor der som hovedregel er stuvende fuldt, og Lillian Boutté er blot én af de mange gæster, som flere gange har gæstet bandet.

Bandet spiller en medrivende, god gang swingende traditionel jazz.

Besætning i Mommark er:

Holdet melder klar til lørdag. Privat foto

Holdet melder klar til lørdag. Privat foto

Finn Burich, trækbasun og sang

Etlef Jacobsen, alt og sopransax

Christoph Cringle, banjo og sang

Erling Tjørnelund, kontrabas

Hans Jørn Wolff, trommer og sang

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk