Humørfyldt, underholdende jazz til Mommark Havnefest

10. august 2015 Kultur

Lørdag aften er det Hans Jørn Wolff All Star Band, der skal underholde med Havnefesten i Mommark og det er et særdeles rutineret orkester, der er tæt på at give garanti på, at der spreder en virkelig god stemning.

Hans Jørn Wolff All Star Jazzband blev dannet i 2001 og har, ligesom i dag, altid bestået af garvede musikere, og har holdt fast i den traditionelle jazz.musik

Artiklen fortsætter under annoncen

Musikerne har alle en lang tid på den traditionelle jazzscene, – fra dengang jazz-klubberne havde deres storhedstid. Her var Bue’erne, Barber, Bilk & Ball faste gæster i klubberne, ligesom Darktown All Stars, the Creole Stompers og Syncopaters huserede i det sønderjyske område.

Hans Jørn Wolff All Star Jazzband har i 7 år været fast repræsenteret på Riverboat Jazzfestival i Silkeborg, deltager gennem mange år ved Sønderborgs Jazzklubs havnejazz-arrangementer, spreder atmosfære ved bl.a. faste frokostjazz-arrangementer i Penny Lane i Sønderborg, hvor der som hovedregel er stuvende fuldt, og Lillian Boutté er blot én af de mange gæster, som flere gange har gæstet bandet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bandet spiller en medrivende, god gang swingende traditionel jazz.

Besætning i Mommark er:

Holdet melder klar til lørdag. Privat foto

Holdet melder klar til lørdag. Privat foto

Finn Burich, trækbasun og sang

Artiklen fortsætter under annoncen

Etlef Jacobsen, alt og sopransax

Christoph Cringle, banjo og sang

Erling Tjørnelund, kontrabas

Hans Jørn Wolff, trommer og sang

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet hilste på cyklisterne gågaden

27. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag kom der, helt som der plejer, adskillige mennesker cyklende i gågaden. Men i eftermiddag stod politiet klar og de fik fat på flere af cyklisterne, som blev noteret. “Og kommer der varevogne eller andre biler, så snupper vi også dem”, sagde en af betjentene til SønderborgNYT. Der må køres varer til butikkerne frem […]

Læs mere...