Hunde med til Stafet for Livet

13. august 2013 Uncategorized

Et par DcH-hunde med førere fra agility-holdet, vil vise hvor sjovt det kan være at dyrke agility med sin bedste ven. Bagefter vil besøgende ved Stafet for Livet få være mulighed for at prøve med deres egen hund. Opvisningen er lørdag den 31. august fra 14:30 og en time frem.download (1)

Artiklen fortsætter under annoncen

 

DcH-Broager har i alt 114 medlemmer, der til dagligt træner på Ringriderpladsen i Broager. Foreningen tilbder for eksempel hvalpetræning, der var i tre måneder. DcH står for Danmarks civile downloadHundeførerforening.

 

Agility er en aktiv sport for både hund og hundefører. Efter sigende er det en sjov måde at have kontakt med sin hund på og for de, der ønsker kontakt, men i et lidt rogligere tempo tilbydes også rally-lydighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Læs mere om os og se hvad hundeforeningen i Broager kan tilbyde på: dch-broager.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...