Hunde med til Stafet for Livet

13. august 2013 Uncategorized

Et par DcH-hunde med førere fra agility-holdet, vil vise hvor sjovt det kan være at dyrke agility med sin bedste ven. Bagefter vil besøgende ved Stafet for Livet få være mulighed for at prøve med deres egen hund. Opvisningen er lørdag den 31. august fra 14:30 og en time frem.download (1)

Artiklen fortsætter under annoncen

 

DcH-Broager har i alt 114 medlemmer, der til dagligt træner på Ringriderpladsen i Broager. Foreningen tilbder for eksempel hvalpetræning, der var i tre måneder. DcH står for Danmarks civile downloadHundeførerforening.

 

Agility er en aktiv sport for både hund og hundefører. Efter sigende er det en sjov måde at have kontakt med sin hund på og for de, der ønsker kontakt, men i et lidt rogligere tempo tilbydes også rally-lydighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Læs mere om os og se hvad hundeforeningen i Broager kan tilbyde på: dch-broager.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Gråsten, Samfund

Dronningen: Rigtig god sommer til Jer alle

23. juni 2021 Gråsten

Helt overraskende talte Dronningen til alle de mennesker, som tog imod hende på Torvet i Gråsten – og det gjorde hun efter borgmesteren havde budt hende velkommen. ”Vi nød Genforeningsdagen, som ligger os meget nær og så ønsker vi Jer alle en god sommer”, sagde Dronningen, hvorefter hun hilste på flere af de ældre, som […]

Læs mere...