Hunde med til Stafet for Livet

13. august 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Et par DcH-hunde med førere fra agility-holdet, vil vise hvor sjovt det kan være at dyrke agility med sin bedste ven. Bagefter vil besøgende ved Stafet for Livet få være mulighed for at prøve med deres egen hund. Opvisningen er lørdag den 31. august fra 14:30 og en time frem.download (1)

Artiklen fortsætter under annoncen

 

DcH-Broager har i alt 114 medlemmer, der til dagligt træner på Ringriderpladsen i Broager. Foreningen tilbder for eksempel hvalpetræning, der var i tre måneder. DcH står for Danmarks civile downloadHundeførerforening.

 

Agility er en aktiv sport for både hund og hundefører. Efter sigende er det en sjov måde at have kontakt med sin hund på og for de, der ønsker kontakt, men i et lidt rogligere tempo tilbydes også rally-lydighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Læs mere om os og se hvad hundeforeningen i Broager kan tilbyde på: dch-broager.dk

 

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...