Husflidsskolen udstiller vinterens arbejde

19. april 2017 Kultur

Det er byrådsmedlem Stephan Kleinschmidt, der holder åbningstalen, når Husflidsskolen har Forårsudstilling fredag den 28. april i lokalerne på kl. 14 til 17 Kirkealle 9 i Sønderborg.

Vi vil først og fremmest gerne vise det, vi har arbejdet med, og der er rigtig flot håndarbejde og håndværk at se på.

Nogle udstillere vil muligvis gerne sælge lidt af det, de har fremstillet, eller give dig et tilbud om at fremstille noget efter din egen retningslinje – måske af materialer som du selv kan levere. Vores strikkehold er fortsat meget populært – så meget, at der er sagt stop for ny tilgang. Vi har fået en ny gruppe medlemmer, knipling, skriver Husflidsskolen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

For de som gerne vil i gang med at bruge deres hænder, vil udstillingen være en god lejlighed til at se, hvordan man kan komme i gang. Det koster kr. 100 at være med på et hold i et år, fordi vores forening er baseret på frivillige instruktører og vi er fantastisk godt stillet ved at Sønderborg Kommune stiller lokalerne gratis til vores rådighed. I det hele taget er gensidig hjælpsomhed vores kendemærke: Den, der kan noget, hjælper andre med at komme i gang.

Vi har plads til nye medlemmer på nogle af vores hold, så kom endelig og snak med os.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...