Husk at købe en billet til festlig og underholdende koncert med TØRFISK

15. september 2019 Kultur

Koncerten med TØRFISK den 26. oktober er en stor satsning for Kulturafdelingen i Midtals Idrætsforening. Den spilles nemlig ikke i Kultursalen som vanligt, men i den nye hal i Augustenborghallerne.

“Vi vil prøve noget nyt og vi satser på at der kommer omkring 500 gæster. Billetsalget ser lovende ud lige nu, og vi er sikre på, at der er mange der ikke har fået bestilt deres billet endnu”, siger eventmanager Poul Andersen i en pressemeddelelse.

“Det bliver en festlig aften for ud over, at vi glæder os til at byde velkommen til TØRFISK, så kan man også varme op inden koncerten med Sandvejs Buffet”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle kender TØRFISK, der i 38 år har turneret rundt i det ganske danske land og nu er turen kommet til Augustenborg.

TØRFISK hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme.

Så kom og få en stor live oplevelse med TØRFISK i Augustenborghallen den 26, oktober kl. 20.00 – Buffet kl. 18.30.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan sikre dig billet på www.mif.dk/kultur

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...