Husk at spole tilbage

12. april 2015 Kultur

IMG_2560

Hvornår er man gammel? Tja, det er svært at sige helt præcist, men spørger man Thomas Hartmann, så er man ihvertfald halvgammel når man ved hvad Betamax er.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Hartmanns nye show »Betamax« forsøger han at finde ud af, hvad det vil sige at være gammel eller ihvertfald føle sig gammel. Og han lægger hårdt fra land allerede i starten af showet. Med en joke om tømmermænd, der tager torturlignende dimensioner, når man som Thomas Hartmann har rundet de 45 og er tæt på klinisk død i halvandet døgn efter en bytur.

Her indrager Hartmann allerede for første gang – og absolut ikke sidste gang – publikum i showet. Det går udover en unge pige på første række. Ifølge Thomas Hartmann er hun er så ung, at hun ikke har oplevet rigtige tømmermænd  – piger har ikke tømmermænd. Ihvertfald ikke sådan rigtigt. Piger er også så heldige, at deres veninder er piger, så når en pige har “tømmermænd”,  nusser veninderne hende og tager sig kærlig af hende. Hos mænd det derimod en helt anden sag. Her er ingen kærtegn eller nusseri fra kammeraternes side. Nærmere stik modsat med hånende ord.

Hartmann leverer uden tvivl varen, men vi får aldrig rigtig svaret på, hvornår man er gammel.

Er det når andre mener, man er det?

Eller er det først når man selv føler sig gammel?

Klik HER for at se flere billeder

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk