Husk at tilmelde dig til Ladywalk

14. april 2016 Sønderborg

Flere tusinde har allerede tilmeldt sig Danmarks største endagsmotionsevent, Ladywalk. Er man hurtig kan man stadig nå at tilmelde sig online. Mandag den 2. maj er sidste frist.26.-maj-starter-Ladywalk-igen-i-Sõnderborg

Artiklen fortsætter under annoncen

Traditionen tro har flere tusinde kvinder tilmeldt sig årets Ladywalk, der finder sted mandag den 30. maj. I Sønderborg er man i fuldt sving med at blive klar at tage imod de mange kvinder.

“Det er bare en ganske særlig dag, fordi der kommer så mange glade kvinder, som hygger sig med at mødes og gå en tur, siger Knud Erik Gubbertsen fra Sønderborg Familie og Firmasport, der er den lokale arrangør af Ladywalk.

2015 var Ladywalk præget af silende regn og ruter gennem villakvarterer i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

I år håber vi selvfølgelig på et dejligt forårsvejr, skriver Sønderborg Familie og Firmasport i en pressemeddelelse.

Derudover er der helt nye ruter. 12 km ruten går gennem Sønderskoven, Stenholt til Gendarmstien, hvor man har den skønneste udsigt over til Kegnæs.

Fra Lambjerglund over Klinting, Vollerup og igen Sønderskoven til SFS-Hallen. Se i øvrigt ruterne på Ladywalk’s hjemmeside.

Man kan tilmelde sig Ladywalk som enkeltperson, og er man minimum 11 kvinder, kan man tilmelde sig som hold. Ønsker man at tilmelde sig som hold, er sidste frist den 2. maj på ladywalk.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som enkeltperson kan man også tilmelde sig på selve dagen. Her er prisen 155 kr. mod 125 kr. ved online-tilmelding senest den 2. maj.

Igen i år støtter Ladywalk foreninger, der forsker i kvindesygdomme. I 2015 donerede Ladywalk tilsammen en million til tre foreninger.

I år vil Hjerteforeningen og Endometriose Foreningen modtage en donation. Hvad beløbet er, vil blive offentliggjort ved en overrækkelse efter sommerferien.

 

Sønderborg Familie og Firma Sport ved, at støtten til sygdomsramte kvinder betyder meget for deltagerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

– Og det gør da også en forskel for os. Det er god følelse at kunne hjælpe andre kvinder samtidig med, at vi giver de mange tusinde kvinder en god oplevelse. Det er sådan lidt win-win, og så er det jo udelukkende på grund af de mange deltagere, at vi kan donere så store beløb, slutter Knud Erik Gubbertsen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49