Husk at tilmelde jeres hold til Bike & Run

23. maj 2018 Kultur

Foråret er endelig kommet – og det betyder, at det snart er tid til stafet i Sønderborg.

Bike & Run Stafetten er et hyggeligt motionsløb – og en mulighed for at være med at gennemføre et maraton, selvom man ikke er i super løbe- eller cykelform. De 42,2 km, som en maraton består af, bliver nemlig delt ud på holdets fem deltagere – og så er det en stafet, der ikke handler om at komme først, men om at hygge sig.

Alle kan tilbagelægge en tur i løbesko eller ved at træde i pedalerne, fordi de selv bestemmer ambitionsniveauet – og hos langt de fleste hold står dét at hygge sig meget højere på listen, end at krydse målstregen som det hurtigste hold. Det ses særligt, når sidste mand/kvinde er klappet over målstregen. Så tager holdene nemlig ikke hjem. Langt de fleste fortsætter hyggen i målområdet, hvor de nyder hinandens selskab samt mad og drikke, skriver Sønderborg Familie og Firma Sport i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I Sønderborg sætter vi alle sejl ind for igen at blive den Bike & Run Stafet i landet med flest deltagere. Sidste år løb og cyklede hele 128 hold med, og vi forventer også deltagelse fra over 100 hold i år”, siger lokal løbsansvarlig og formand Jonny Arnold, og fortsætter:

“Bike & Run Stafetten er alletiders mulighed for at få et par sjove, hyggelige og aktive timer med sine kolleger – og så er det en unik mulighed for at udfordre andre arbejdspladser i lokalområdet”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis lokale arbejdspladser – eller private, som også er meget velkomne til at snøre løbesko og cykelhjelm – tager Bike & Run-udfordringen op, er der også fine præmier på højkant. Alsie Express sætter igen i år en fin lodtrækningspræmie på højkant – nemlig flybilletter for to personer fra Sønderborg til København – og tilbage igen. Der trækkes lod om præmien blandt alle deltagende hold, der er til stede, når lodtrækningen finder sted.

Fakta om stafetten

I Sønderborg er stafetten den 14. juni kl. 18.00-20.30 med start og mål ved SFS-Hallen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle kan deltage i Bike & Run Stafetten. Både hold bestående af kolleger, venner og familie er velkomne til at stille til start.

Det koster kr. 545,- at deltage med et hold á fem personer.

På hvert hold er der tre, der skal tilbagelægge fem kilometer i løbesko, samt to, der skal cykle 13,6 kilometer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er herre-, dame- og mix-rækker – og præmier til vinderne i alle rækker. Alsie Express udlodder derudover en lodtræningspræmie, hvor man kan vinde to flybilletter tur/retur fra Sønderborg til København.

Der er mulighed for at købe drikkevarer og lidt at spise i start- og målområdet.

Deltagerne får udleveret postevand.

Deltagerne kan sammen med deres fans stille deres egen pavillon eller telt op til holdet i nærheden af start- og målområdet på de grønne områder.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Hør historien om de gamle gårde og huse i Ulkebøldam

26. januar 2022 Kultur

Biblioteket har inviteret Helmer Sander-Larsen fra Lokalhistorisk Arkiv Ulkebøl til Multihuset Ulkebøl, hvor han på tirsdag klokken 16:30 vil fortælle om historien om gamle gårde og huse i Ulkebøldam. Du kommer til at høre om ejendommene og om de mennesker, der har boet der. Det skriver biblioteket i en pressemeddelelse. Helmer Sander-Larsen, som er fra […]

Læs mere...