Husk Stella Polaris den 28. juli

20. juli 2018 Kultur

Stella Polaris vender endnu engang tilbage som en 21-årig sommerkåd youngster, der glæder sig til at sprede glæde i parken ved Sønderborg Slot den 28. juli

Verdens største – og stadig voksende chill out event er atter klar til at byde på afslapning med dj’s og picnic i skøn forening.

Arrangementet er traditionen tro gratis og byder som altid på et væld af spændende navne, skriver arrangørerne.

Fallulah på scenen

Fallulah er nok en af de mest specielle danske sangerinder gennem nyere tid, med hendes unikke tilgang til poppen og electronica har hun formået at ramme de fleste hjerter og vi glæder os kolossalt til hun besøger scenen i Sønderborg. Her forventer vi os også utrolig meget af en noget særpræget booking nemlig Go Go Berlin, der er kendt for deres hæsblæsende rockshows Drengene spurgte om de måtte spille et akustisk set på Stella Polaris og det kan man ikke sige nej til at prøve af.

Udover det musikalske har Stella Polaris et skarpt fokus på det kulinariske udbud. De små galakser af picnictæpper indbyder til håndholdte måltider og derfor har festivalen håndplukket de bedste ildsjæle fra byens streetfoodscene og der ermulighed for at nyde eks-Noma kokken Karlos Pontes ”Jungle Junkfood”.

Pak dit picnictæppe, tag en ven i hånden, kom og slap af og nyd musikken.

  • De seneste par år er fremmødet blevet større og større.
  • Stella Polaris er for alle – unge som gamle – og igen i år vil der være et helt område til de yngste deltagere orkestreret af manden bag familiefestivalen BørnefestiBAL.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Stella Polaris kan følges på stella-polaris.dk,
  • Stella Polaris har fri entré hele dagen.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...