Hvad mener det lokale Venstre-bagland om politiskole-forløbet?

16. november 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Det skulle egentlig have været alle tiders nyhed, at regeringen vil placere en ny politiskole midt i Venstres kerneland i det midtjyske. Langt væk fra det privilegerede og forkælede København.

Men lige nu ømmer justitsminister Søren Pind sig over alle de angreb, som en stribe forsmåede borgmestre har sat ind mod ham selv og regeringen, skriver Berlingske.

Herning er så kraftfuld og dynamisk, at den absolut ikke behøver at få en ekstra håndsrækning fra regeringstoppen, lyder kritikken fra flere V-borgmestre.

Venstre-baglandet peger på, at Hernings borgmester, Lars Krarup, tilsyneladende har nydt godt af sine fine relationer til regeringstoppen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere har mere end antydet, at placeringen af politiskolen skal ses som en belønning til Lars Krarup, der hørte til Løkkes mest stålsatte støtter under formandsopgøret i Venstre i 2014.

“Her i Sønderborg er der ingen højlydt kritik over politiskoleforløbet fra baglandet i Venstre”, siger folketingsmedlem Benny Engelbrecht til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både han og Jan Rytkjær Callesen har kritiseret regeringen.

Lokalt valgte minister Ellen Trane Nørby og fhv. minister Eva Kjer Hansen har ikke ytret sig i sagen.

Borgmesterkandidat Peter Hansen har sagt, at han har ment, at det forlængst lå fast, at politiskolen skulle til Herning og han har i samme åndedrag kritiseret, at regeringen har spildt en række kommuners tid og penge.

“Men hvor er kritikken fra de forskellige vælgerforeningers Venstreformænd”, spørger Benny Engelbrecht.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...