Hvad mener det lokale Venstre-bagland om politiskole-forløbet?

16. november 2016 Politik

Det skulle egentlig have været alle tiders nyhed, at regeringen vil placere en ny politiskole midt i Venstres kerneland i det midtjyske. Langt væk fra det privilegerede og forkælede København.

Men lige nu ømmer justitsminister Søren Pind sig over alle de angreb, som en stribe forsmåede borgmestre har sat ind mod ham selv og regeringen, skriver Berlingske.

Herning er så kraftfuld og dynamisk, at den absolut ikke behøver at få en ekstra håndsrækning fra regeringstoppen, lyder kritikken fra flere V-borgmestre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Venstre-baglandet peger på, at Hernings borgmester, Lars Krarup, tilsyneladende har nydt godt af sine fine relationer til regeringstoppen. Flere har mere end antydet, at placeringen af politiskolen skal ses som en belønning til Lars Krarup, der hørte til Løkkes mest stålsatte støtter under formandsopgøret i Venstre i 2014.

“Her i Sønderborg er der ingen højlydt kritik over politiskoleforløbet fra baglandet i Venstre”, siger folketingsmedlem Benny Engelbrecht til SønderborgNYT. Både han og Jan Rytkjær Callesen har kritiseret regeringen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lokalt valgte minister Ellen Trane Nørby og fhv. minister Eva Kjer Hansen har ikke ytret sig i sagen.

Borgmesterkandidat Peter Hansen har sagt, at han har ment, at det forlængst lå fast, at politiskolen skulle til Herning og han har i samme åndedrag kritiseret, at regeringen har spildt en række kommuners tid og penge.

“Men hvor er kritikken fra de forskellige vælgerforeningers Venstreformænd”, spørger Benny Engelbrecht.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...