Hvad skal stedet hedde?

8. august 2013 Uncategorized

Midt i oktober 2013 flytter en borgergruppe med personale og ledelse til Ellestokken 5-15 i Nordborg. Og så skal botilbuddet have et nyt navn.

Har du et bud på hvad botilbuddet skal hedde fremover, så send dit navneforslag til mailadressen emda@sonderborg.dk senest mandag den 2. september 2013.

I navnekonkurrenceudvalget sidder socialudvalgsformand Jørgen Jørgensen og repræsentanter for borgere, personale og ledelse. Udvalget vælger det navn de finder bedst til botilbuddet.

Vinderen bliver offentliggjort i løbet af september måned og får overrakt et gavekort til Sønderborg Handel til en værdi af 500 kr. af socialudvalgsformanden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...