Hvem fortjener Årets Brobyggerpris?

28. april 2015 Kultur

Årets brobygger skal findes og Sønderborg Kommune har nu brug for din hjælp til at finde den rette modtager af Årets Brobyggerpris, som hylder mangfoldigheden.

Sønderborg vil hylde en person eller forening, der bygger bro mellem mennesker.

Sønderborg vil hylde en person eller forening, der bygger bro mellem mennesker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det glæder Sønderborg Kommune og Integrationsrådet i år at kunne tildele Årets Brobyggerpris for 11. gang. Prisen tildeles en person, forening eller organisation, som arbejder for at fremme samarbejdet og minimere fordomme mellem kulturer og mennesker.

Charlotte Riis Engelbrecht   skal være med til at beslutte, hvem der får Årets Brobyggerpris.

Charlotte Riis Engelbrecht skal være med til at beslutte, hvem der får Årets Brobyggerpris.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er vigtigt, at vi husker og anerkender de ildsjæle, som arbejder for at skabe bånd og relationer på tværs af de forskelle og til tider forståelseskløfter, der kan opstå, når forskellige kulturer møder hinanden. Derfor er jeg glad for igen i år at være med til at give en fortjent pris til et godt formål,” siger formand for Integrationsrådet, Mona Youssef Fahd.

Sidste år var Ulkebøl Menighedsråd modtagere af Integrationsprisen. De fik prisen for at skabe dialog og tage beslutningen om at etablere et område til muslimske gravpladser ved den oprindelige kirkegård ved Ulkebøl kirke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du har indtil 15. juni til at indsende dit bud på, hvem der er en værdig modtager af årets Brobyggerpris. For at indgive dit bud skal du sende en motiveret indstilling via mail til rvan@sonderborg.dk inden deadline. Herefter vil Integrationsrådet tage stilling til de indkomne indstillinger og indstille 2-3 kandidater til en dommerkomite, som vil kåre en vinder.

Dommerkomiteen består af formanden for arbejdsmarkedsudvalget, Jan Prokopek Jensen, formanden for  Kultur-, borger- og fritidsudvalget, Charlotte Riis Engelbrecht samt borgmester Erik Lauritzen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...