Hvem har fortjent Integrationsprisen 2021?

30. juli 2021 Sønderborg

Integrationsrådet uddeler for 17 gang Brobyggerprisen og nu mangler kun det vigtigste: Kandidaterne.

Kom med din indstilling på en person, virksomhed eller organisation, der har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme den lokale mangfoldighed.

Det skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

”Brobyggerprisen sætter et positivt fokus på blandt andet etnisk ligestilling, og derfor er prisen vigtig for os i Integrationsrådet. Vi ønsker at hylde de personer, virksomheder eller organisationer der utrætteligt og med stort engagement og hjerte arbejder på at fremme mangfoldigheden i vores område”, siger Desalegn Tufa, der er formand for Integrationsrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen er eksempelvis tidligere gået til en folkeskolelærer, der har ydet en ekstraordinær indsats i kommunens modtageklasser, og en aktivitetsleder i en frivillig forening, der igennem mange år har gjort en stor indsats i arbejdet med at integrere nye borgere i Sønderborg.

Har du en kandidat, som har ydet en værdifuld indsats for at fremme integration af minoritetsgrupper, er god til at samarbejde på tværs af etniske grupper, gør en forskel på området og finder nye veje for at fremme en god integration?

Artiklen fortsætter under annoncen

Så skriv en indstilling og send den til Sønderborg Kommune på mail: tmfr@sonderborg.dk senest den 10. september 2021.

Prisuddelingen kommer til at foregå i Byrådssalen i oktober.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. juni 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere spidskandidat for Fælleslisten er medstifter af et nyt parti

9. juni 2023 Politik

I marts måned nedlagde Fælleslisten sig selv efter et skidt valgresultat ved kommunalvalget i 2021, hvor den dengang uprøvede Stine Duus Petersen var Fælleslistens spidskandidat, og siden da har Stine Duus Petersen overvejet sin lokalpolitiske fremtid, og den ligger nu klar. “Jeg og Svenja Karstensen, som tidligere var opstillet for Nye Borgerlige, er gået sammen […]

Læs mere...