Hvem skal have penge med hjem fra Fritidsfesten?

23. januar 2019 Sønderborg

Så er det frem med de gode argumenter.

Det er nemlig tid til at hylde fritidsforeningernes særlige engagement.

Ved Sønderborg Kommunes årlige fritidsfest 22 marts uddeles fem pengepriser.

Borgere og foreninger kan indstille kandidater i hver kategori.

Intet foreningsliv uden frivillige

Fritidsforeningerne i Sønderborg Kommune sikrer tilbud til borgere i alle aldre og med næsten alle interesser. Intet af dette er muligt uden den utrættelige indsats af flere hundrede ledere, instruktører, trænere og ildsjæle af særligt kaliber.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune takker for denne indsats ved blandt andet at afholde det årlige “Folkeoplysningsudvalgets hædringsarrangement”, i daglig tale Fritidsfesten.

En del af festen består af at uddele fem priser for henholdsvis årets ildsjæl, årets forening, årets nye initiativ, årets træner/leder/instruktør/underviser, årets forening og årets talent, skriver Sønderborg Kommune.

Mens alle kan foreslå kandidater til de første fire kategorier, er det kun foreninger, der kan indstille kandidater til årets talent.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kontant skulderklap

Med hver pris følger en pengepræmie på 5.000 kroner. Hver indstilling skal have mindst to stillere og bør skrives som en motiveret tekst. Det vil sige, at man på nogle linjer uddyber, hvorfor lige netop den givne kandidat skal vinde. En jury udvælger herefter tre nominerede i hver kategori, der alle kommer op på scenen ved Fritidsfesten. Sidste frist for aflevering af indstillinger er 3. februar, og de skal afleveres ved at følge skemaet HER på LINKET.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk