Hvem skal have Sundhedsprisen?

11. september 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Sønderborg Kommune uddeler i starten af november for ottende år i træk Sundhedsprisen til en person, forening eller virksomhed, som har gjort en særlig indsats for sundhedsfremme og forebyggelse. Kender du en kandidat?

Det er dig og alle andre borgere, som med jeres forslag bestemmer, hvem der kommer i spil til at modtage prisen. Send dit forslag med en kort begrundelse senest den 9. oktober på mail til [email protected] eller pr. brev til Erhverv, Beskæftigelse og Sundhed, Holger Drachmanns Plads 5, 6400 Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helge Larsen er klar med 20.000 kroner til modtageren af Årets Sundhedspris.

Helge Larsen er klar med 20.000 kroner til modtageren af Sundhedsprisen.

En dommerkomite bestående af medlemmer af sundhedsudvalget udpeger prismodtageren, som får prisen overrakt ved et arrangement i uge 45. Prisen er på 20.000 kr., og den kan evt. gå til flere modtagere, som i så fald deler den. Sidste års prismodtagere var Flemming Egedahl, formand for Sønderborg Handicap Idræt, og Mogens Christensen, børne- og ungdomshockeytræner i Sønderborg Handicap Idræt.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Med uddelingen af Sundhedsprisen ønsker vi at skabe opmærksomhed omkring det store sundhedsfremmende og forebyggende arbejde, som mange borgere lægger for dagen – i deres forening, på deres arbejdsplads eller et tredje sted. Jeg håber, at rigtig mange vil komme med gode forslag, så i får mulighed for at belønne dem, som virkelig har fortjent det, lyder opfordringen fra Helge Larsen, formand for sundhedsudvalget i Sønderborg Kommune.

Blandt tidligere modtagere af prisen er:

Artiklen fortsætter under annoncen

  • 2012: Varehuset Føtex i Sønderborg har med deres sunde alternativer været med til at ændre mange medarbejderes madvaner
  • 2011: Falck Sønderborg har ydet en stor indsats for at styrke sundhed og forebygge skader blandt redderne.
  • 2010: Sygeplejerske Rita Boye, Børneafsnittet på Sygehus Sønderjylland i Sønderborg. Anne Marie Høher, Aflastningshjemmet Rendbjerg.
  • 2009: Idrætsforening SMIL Sønderborg Motion, Idræt og Livskvalitet: Kirsten Christensen fra det socialpsykiatriske værested på forsamlingsgården i Vester Sottrup modtog prisen på vegne af den nye forening. Sønderborg Business School: Kantinebestyrer Hjørdis Bøttern og direktør Jens Schulz fik prisen for skolens nye, grønne kantine.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • 2008: Andreas Aupke er formand for BUI Motion i Broager og modtog prisen.
Skrevet af: Ole [email protected]
6. december 2023 Politik, Sønderborg

Tysk rederi vil sejle faste ture mellem Flensborg og Sønderborg

6. december 2023 Politik

Et tysk rederi har henvendt sig til Sønderborg Havn og Sønderborg Kommune med ønske om at starte en fast turbåd mellem Flensborg og Sønderborg fra midten af marts måned. Rederiet ønsker at sejle to til tre gange dagligt med op til 50 passagerer mellem Flensborg og Sønderborg til ultimo oktober. Sikkerhedsregler siger, at området, hvor […]

Læs mere...
>