Hvem skal have Sundhedsprisen?

11. september 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Sønderborg Kommune uddeler i starten af november for ottende år i træk Sundhedsprisen til en person, forening eller virksomhed, som har gjort en særlig indsats for sundhedsfremme og forebyggelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kender du en kandidat?

Det er dig og alle andre borgere, som med jeres forslag bestemmer, hvem der kommer i spil til at modtage prisen. Send dit forslag med en kort begrundelse senest den 9. oktober på mail til sundhedspris@sonderborg.dk eller pr.

Artiklen fortsætter under annoncen

brev til Erhverv, Beskæftigelse og Sundhed, Holger Drachmanns Plads 5, 6400 Sønderborg.

Helge Larsen er klar med 20.000 kroner til modtageren af Årets Sundhedspris.

Helge Larsen er klar med 20.000 kroner til modtageren af Sundhedsprisen.

En dommerkomite bestående af medlemmer af sundhedsudvalget udpeger prismodtageren, som får prisen overrakt ved et arrangement i uge 45.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen er på 20.000 kr., og den kan evt. gå til flere modtagere, som i så fald deler den. Sidste års prismodtagere var Flemming Egedahl, formand for Sønderborg Handicap Idræt, og Mogens Christensen, børne- og ungdomshockeytræner i Sønderborg Handicap Idræt.

 • Med uddelingen af Sundhedsprisen ønsker vi at skabe opmærksomhed omkring det store sundhedsfremmende og forebyggende arbejde, som mange borgere lægger for dagen – i deres forening, på deres arbejdsplads eller et tredje sted.
  Artiklen fortsætter under annoncen

  Jeg håber, at rigtig mange vil komme med gode forslag, så i får mulighed for at belønne dem, som virkelig har fortjent det, lyder opfordringen fra Helge Larsen, formand for sundhedsudvalget i Sønderborg Kommune.

Blandt tidligere modtagere af prisen er:

 • 2012: Varehuset Føtex i Sønderborg har med deres sunde alternativer været med til at ændre mange medarbejderes madvaner
 • 2011: Falck Sønderborg har ydet en stor indsats for at styrke sundhed og forebygge skader blandt redderne.
 • 2010: Sygeplejerske Rita Boye, Børneafsnittet på Sygehus Sønderjylland i Sønderborg.
  Artiklen fortsætter under annoncen

  Anne Marie Høher, Aflastningshjemmet Rendbjerg.

 • 2009: Idrætsforening SMIL Sønderborg Motion, Idræt og Livskvalitet: Kirsten Christensen fra det socialpsykiatriske værested på forsamlingsgården i Vester Sottrup modtog prisen på vegne af den nye forening.
  Artiklen fortsætter under annoncen

  Sønderborg Business School: Kantinebestyrer Hjørdis Bøttern og direktør Jens Schulz fik prisen for skolens nye, grønne kantine.

 • 2008: Andreas Aupke er formand for BUI Motion i Broager og modtog prisen.

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Økonomiudvalget skal se på hvordan flere uddannelser trækkes til Sønderborg

18. april 2021 Uddannelse

Der er igennem flere år arbejdet på at få flere uddannelser til kommunen og det er sket igennem forskellige råd og udvalg og i tæt dialog med områdets uddannelsesinstitutioner og virksomheder. I 2021 er der i den politiske debat i Folketinget og regeringen sat fokus på, at der skal være flere uddannelsespladser regionalt og lokalt […]

Læs mere...